Bibi og Tina

Bibi und Tina |

TYSKLAND - Sæson: 5. Episode: 4. 'Bibi og Tina'. Bibi og Tina observerer en bæverfamilie, der bygger deres hus ved Mühlenbach. Begejstrede fortæller de skovfogeden om det, som inviterer dem og Alex til at tælle skovdyrene. I processen opdager de desværre også affald og hærværk ved siden af vilde dyr. Selv bæverborgen er ødelagt. Mon det har noget at gøre med de grove kunder hos den nyåbnede bådudlejning? Rasende konfronterer Bibi dem, for bæverne skal blive. Tilladt for: A.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 5. Episode: 4. 'Bibi og Tina'. Bibi og Tina observerer en bæverfamilie, der bygger deres hus ved Mühlenbach. Begejstrede fortæller de skovfogeden om det, som inviterer dem og Alex til at tælle skovdyrene. I processen opdager de desværre også affald og hærværk ved siden af vilde dyr. Selv bæverborgen er ødelagt. Mon det har noget at gøre med de grove kunder hos den nyåbnede bådudlejning? Rasende konfronterer Bibi dem, for bæverne skal blive. Tilladt for: A.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.