Bibi og Tina

Bibi und Tina |

TYSKLAND - Sæson: 5. Episode: 6. 'Bibi og Tina'. Cleopatra, grevens favorithest, er forstyrret og tillader ikke nogen at komme tæt på sig. Bibi og Tina tilbyder sig som hestefløjtere. Men greven afviser. Han vil konsultere en læge. Indtil denne kommer, beslutter Alex, Holger og fru Martin, at Bibi og Tina i det mindste skal prøve. Heldigvis er grev Falko på forretningsrejse. De bruger denne tid til at træne hemmeligt med Cleopatra. Tilladt for: A.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 5. Episode: 6. 'Bibi og Tina'. Cleopatra, grevens favorithest, er forstyrret og tillader ikke nogen at komme tæt på sig. Bibi og Tina tilbyder sig som hestefløjtere. Men greven afviser. Han vil konsultere en læge. Indtil denne kommer, beslutter Alex, Holger og fru Martin, at Bibi og Tina i det mindste skal prøve. Heldigvis er grev Falko på forretningsrejse. De bruger denne tid til at træne hemmeligt med Cleopatra. Tilladt for: A.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.