Safari Norge (4:4)

Safari Norge: Svein i beverens rike |

NATUR - Svein i bæverens rige. Svein Østvik, der er reality-kendis, rejser på safari til Nordens Amazonas, nærmere bestemt Øyeren, der er Norges niende største sø. Svein vil gerne se, hvordan bæveren lever, men det kræver tålmodighed, og Svein er en rastløs type. Sæson 2. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Tilføj til kalender
lørdag D. 18. september KL. 11:05
09-18-2021 11:05:00 09-18-2021 11:40:00 Europe/Copenhagen Safari Norge (4:4) Svein i bæverens rige. Svein Østvik, der er reality-kendis, rejser på safari til Nordens Amazonas, nærmere bestemt Øyeren, der er Norges niende største sø. Svein vil gerne se, hvordan bæveren lever, men det kræver tålmodighed, og Svein er en rastløs type. Sæson 2. Med danske undertekster. NRK1 MM/DD/YYYY

Medvirkende

Rune Christensen SKUESPILLERE

Programbeskrivelse

Svein i bæverens rige. Svein Østvik, der er reality-kendis, rejser på safari til Nordens Amazonas, nærmere bestemt Øyeren, der er Norges niende største sø. Svein vil gerne se, hvordan bæveren lever, men det kræver tålmodighed, og Svein er en rastløs type. Sæson 2. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.