Videnskabens verden (4:17)

Vetenskapens värld: Fartygen som förändrade världen |

DOKUMENTAR - "Skibet, der forandrede verden". Uden for Blekinge ligger et skibsvrag fra middelalderen. Det er bygget i en tid, hvor det europæiske kongehus sendte skibe afsted for at kolonisere fremmede lande. Østersøens høje saltindhold har bevaret skibet, Gribshunden. Vi følger dykkernes og forskernes jagt på detaljer om skibet. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Skibet, der forandrede verden". Uden for Blekinge ligger et skibsvrag fra middelalderen. Det er bygget i en tid, hvor det europæiske kongehus sendte skibe afsted for at kolonisere fremmede lande. Østersøens høje saltindhold har bevaret skibet, Gribshunden. Vi følger dykkernes og forskernes jagt på detaljer om skibet. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.