En sommer i Sydtyrol

Ein Sommer in Südtirol |

Kan kærligheden mellem tyske Franzi og italienske Marco sætte en stopper for gamle stridigheder?

Danske undertekster

Tilføj til kalender
søndag D. 19. september KL. 20:15
09-19-2021 8:15:00 09-19-2021 9:45:00 Europe/Copenhagen En sommer i Sydtyrol Franziska Gasser havde egentlig besluttet, at hun aldrig ville sætte sine ben på forældrenes vingods igen. Hun forstår ikke sin konservative far. Men da han kommer alvorligt til skade i et biluheld, rejser hun tilbage for at hjælpe sin mor. Med danske undertekster. ZDF MM/DD/YYYY

Medvirkende

Maike Jüttendonk, Sami Loris, Julia Stemberger, Harald Krassnitzer og Michele Oliveri m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Stefan Ditner, Thomas Kirdorf og Karola Meeder

Programbeskrivelse

'En sommer i Sydtyrol'. Dramafilm. Tyskland 2021.
Søndag aften kl. 20.15 på ZDF.

Den unge Franziska Gasser kan ikke undgå at bemærke fronterne mellem italienerne og tyskerne i Sydtyrol. Men måske en romance kan ændre på det? Hun forelsker sig i sin fars læge Marco Antonelli.

Hendes far har ingen respekt for italienerne, og da han en dag ender på hospitalet efter en alvorlig bilulykke, og Marco meddeler, at han må leve med alvorlige konsekvenser, afskriver han hurtigt Marcos råd pga. hans oprindelse.

Ikke desto mindre ved Franziska besked: Hun står til at skulle overtage familiens vingård efter farens ulykke. Det har dog aldrig været hendes drøm. Men i Marco og hans familie finder hun ro med sig selv.

Hun finder nu en avisartikel fra 1960'erne og opdager, at Marco og hendes families stridigheder bunder i en årtier gammel sag.

De nye omstændigheder truer Marco og Franziskas kærlighed til hinanden. Franziska bliver opgivende. Men så går det op for hende, at hendes far er blevet eftertænksom og har sat nogle ting i søen.

 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

drama lige nu