Beck - Manden på taget (1:1)

Mannen på Taket |

SVERIGE - 'Beck - Manden på taget'. En patient myrdes brutalt på et sygehus i Stockholm. kommissær Beck og Rönn får til opgave at opklare sagen, der viser sig at være mere kompliceret end først antaget, da offeret er en politikommissær med dårlig rygte og mange fjender. Manden på taget er den første film om kommissær Martin Beck. Instruktør: Bo Widerberg.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Beck - Manden på taget'. En patient myrdes brutalt på et sygehus i Stockholm. kommissær Beck og Rönn får til opgave at opklare sagen, der viser sig at være mere kompliceret end først antaget, da offeret er en politikommissær med dårlig rygte og mange fjender. Manden på taget er den første film om kommissær Martin Beck. Instruktør: Bo Widerberg.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.