Hatching (1:1)

Ruva |

SVERIGE - 'Hatching'. Den 12-årige gymnast Tinja gør alt for at behage sin mor, som til gengæld lever for at præsentere et billede af den perfekte familie på sin blog. En nat finder Tinja et æg, som hun tage med hjem. Hun gemmer det og holder det varmt, og da det klækker, viser det sig at indeholde et monstrøst væsen. Hatching er Hanna Bergholms debutfilm i skæringspunktet mellem gys og ungdom. Instruktør: Hanna Bergholm.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Hatching'. Den 12-årige gymnast Tinja gør alt for at behage sin mor, som til gengæld lever for at præsentere et billede af den perfekte familie på sin blog. En nat finder Tinja et æg, som hun tage med hjem. Hun gemmer det og holder det varmt, og da det klækker, viser det sig at indeholde et monstrøst væsen. Hatching er Hanna Bergholms debutfilm i skæringspunktet mellem gys og ungdom. Instruktør: Hanna Bergholm.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.