Beck

Beck - Steinar |

KRIMI - "Steinar". I en udbrændt campingvogn på en nedlukket campingplads bliver der fundet et uidentificeret lig. Alle med kendskab til sagen holder tæt, og politiet har svært ved at komme videre. Politichefen hyrer den norske mordefterforsker Steinar Hovland hen over hovedet på Beck. En magtkamp udbryder, og Beck forsøger at finde tilbage til sit gamle jeg.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Steinar". I en udbrændt campingvogn på en nedlukket campingplads bliver der fundet et uidentificeret lig. Alle med kendskab til sagen holder tæt, og politiet har svært ved at komme videre. Politichefen hyrer den norske mordefterforsker Steinar Hovland hen over hovedet på Beck. En magtkamp udbryder, og Beck forsøger at finde tilbage til sit gamle jeg.

Medvirkende

Peter Haber, Kristofer Hivju, Måns Nathanaelson, Ingvar Hirdwall og Anna Asp m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Jan Jonaeus og Mårten Klingberg

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.