Hubert uden Staller

Hubert ohne Staller |

KRIMI - Sæson: 9. Episode: 3. 'Et lig for meget'. I deres frokostpause møder Hubert og Girwidz hunden Amarillo, som gnaver på en menneskeknogle. De sporer de øvrige rester af liget til en grav på Wolfratshauser kirkegård. Det mærkelige er bare, at der ikke skulle ligge en mand i dén grav. Desuden fortæller obduktionsrapporten, at manden for 15 år siden ikke led en naturlig død.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 9. Episode: 3. 'Et lig for meget'. I deres frokostpause møder Hubert og Girwidz hunden Amarillo, som gnaver på en menneskeknogle. De sporer de øvrige rester af liget til en grav på Wolfratshauser kirkegård. Det mærkelige er bare, at der ikke skulle ligge en mand i dén grav. Desuden fortæller obduktionsrapporten, at manden for 15 år siden ikke led en naturlig død.

Medvirkende

Christian Tramitz, Michael Brandner, Katharina Müller-Elmau, Paul Sedlmeir og Mitsou Jung m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Hansjörg Nessensohn og Wilhelm Engelhardt

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.