Davos 1917

Davos 1917 |

KRIMI - Sæson: 1. Episode: 1. 'Davos 1917'. 1917 - Første Verdenskrig ødelægger Europa. I modsætning hertil fremstår Schweiz som en oase af fred. Men i virkeligheden er det bag kulisserne i det neutrale Schweiz verdensmagternes agenter, der mødes i Davos. Her søger en ung kvinde selvbestemmelse og gør alt, hvad hun kan for at få sin datter tilbage, som blev taget fra hende efter fødslen.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 1. 'Davos 1917'. 1917 - Første Verdenskrig ødelægger Europa. I modsætning hertil fremstår Schweiz som en oase af fred. Men i virkeligheden er det bag kulisserne i det neutrale Schweiz verdensmagternes agenter, der mødes i Davos. Her søger en ung kvinde selvbestemmelse og gør alt, hvad hun kan for at få sin datter tilbage, som blev taget fra hende efter fødslen.

Medvirkende

Dominique Devenport, Jeanette Hain, David Kross, Anna Schinz og Hanspeter Müller-Drossaart m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Adrian Frutiger, Marcel Vaid, Tobias Dengler, Timon Schäppi og Adrian Illien m.fl.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.